CE MAI FAC

Un nou inceput…

Publicat

pe

In fiecare an am parte de un nou inceput :)…

Saptamana aceasta voi lansa  impreuna cu echipa Avantaj la start, cea de a patra editie a DVD-ului Avantaj la start, destinata tie, tanarului din Romania.

Avantaj la start este un proiect de dezvoltare personala pentru tinerii intre 13 si 25 de ani. Este gandit in asa fel incat sa iti aduca pe DVD o multime de informatii care sa te ajute sa devii ceea ce it doresti si sa ai o viata asa cum iti doresti sa fie.

La scoala primesti informatii, inveti ceea ce ti se preda, dar in viata ai nevoie de mult mai mult. Datorita acestui DVD vei avea ocazia sa te dezvolti, sa gasesti raspunsuri la intrebari pe care poate nu ai curajul le pui nimanui.

Pe DVD vei gasi o multime de materiale audio, video si text din domenii legate de ecologie, alegerea carierei, cresterea increderii in tine, riscul consumului de droguri, gandirea pozitiva si efectele ei benefice.

Vei avea ocazia sa accesezi materiale oferite de partenerii nostri de la Politia Roamana legate de siguranta pe internet, materiale folosite in cadrul campaniei “Tu cui dai ACCEPT?”. Alaturi de aceste materiale vei mai gasi si filme , spoturi si materiale audio oferite de partenerii nostri Cepeca Timis, ARCA, Greenpeace Romania

DVD-ul este diponibil oricui, poate fi copiat de catre oricine, iar continutul sau va putea fi downloadat si de pe Internet.

Acest DVD poate fi folosit si la orele de dirigentie, fiind un suport excelent pentru discutiile la clasa dintre copii si profesor.

Mai multe detalii despre proiect si cum puteti intra in posesia lui gasiti pe site-ul proiectului, aici.

Va doresc un an scolar plin de lucruri bune!

Simona

Click pentru a comenta

Copyright © 2020 Simona Hupov