Conecteaza-te cu noi

Comunicarea eficienta

Curs ” Comunicarea eficienta”

Curs cu durata de 1 an, destinat copiilor din afterschool-uri

Sunt parinte ca si tine si stiu cat de drag iti este copilul tau, stiu cat de greu este sa lucrezi pentru a-i asigura tot ce are nevoie si cat de putin timp iti mai ramane ca sa imparti cu el. Prea putin pentru ca sa faci tot ce iti doresti, sa-l inveti tot ce crezi ca i-ar prinde bine.

Timpul pe care il ai trebuie impartit intre serviciu, cumparaturi, casa, familie si copil. Nu poti cuprinde tot, si esti un parinte trist pentru ca fiul sau fiica ta a crescut, iar comunicarea voastra este tot mai grea. Nu-l mai intelegi si nu  te mai intelege.

Nu este foarte grav, majoritatea dintre noi trecem prin aceasta perioada. Dar exista o solutie! Copilul tau poate fi asa cum il doresti, comunicativ, increzator, sigur pe sine si nu in ultimul rand,  plin de curaj in a spune NU presiunilor grupului din care face parte.

Cursul de comunicare il ajuta pe copilul tau sa deprinda toate aceste calitati si astfel va fi mai comunivativ cu tine, iti va spune pasurile si dorintele lui si astfel se va crea o atmosfera placuta in familie.

De-a lungul cursului de comunicare, copilul va invata:

 

–         Sa nu aiba trac atunci cand vorbeste in public

–         Sa comunice clar ceea ce doreste

–         Cum sa ceara ceva

–         Sa spuna NU inclinatiilor negative sau presiunii grupului

–         Sa comunice eficient, folosind corect limbajul corpului

–         Sa asculte parerea celorlalti

–         Ce sunt criticile constructive si cum poate invata din ele

–         Sa interactioneze cu prietenii, fara violenta

–         Sa relationeze cu adultii si cum sa isi exprime parerile fara a fi obraznic

Toate aceste notiuni vor fi predate copilului prin metode alternative, ce constau in jocuri, teste, desene, prezentari multimedia, filmulete motivationale si mai ales interactivitate.

Copilul va face prezentari pe subiecte alese de el, isi va imbunatati astfel dictia si curajul de a vorbi in fata colegilor. Va fi pus in situatia de a lua decizii teoretice si isi va intari astfel curajul in propriile decizii, va fi pus in situatia de a rezolva conflicte si de a gasi cea mai buna solutie spre conciliere.

Toate aceste deprinderi dobandite de-a lungul cursului de comunicare il vor ajuta in viata de zi cu zi, ii vor facilita relatiile cu prietenii, vor imbunatati relatiile de familie, pentru ca discutiile vor fi conciliante si echilibrate si nu in ultimul rand ii vor creste respectul de sine, transformandu-l intr-un copil increzator si vesel.

Frecventa: 1 sedinta / saptamana ( 2 ore)

Numar de copii: intre 10 si 20

Varsta copiilor: intre 7 si 11 ani

 

Click pentru a comenta

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL MEU

Newsletterul meu contine informatii, promotii si reduceri de preturi pe care nu le vei gasi altundeva. Aboneaza-te pentru a beneficia de ele, completand adresa ta de email in caseta de mai jos!

Adresa ta de email e in siguranta la mine ;)

Articole recente

Preocuparile mele

Copyright © 2020 Simona Hupov