Conecteaza-te cu noi

Vorbesc, ma exprim, comunic

Curs ” Vorbesc, ma exprim, comunic”

Durata cursului, doua module de week-end

Curs destinat tinerilor intre 9 ai 14 ani.

Muncim, suntem ocupati si de cele mai multe ori uitam sa luam un minut de pauza si sa ne relaxam. Un minut in care sa discutam cu copilul nostru sau sa-l ascultam.

Din lipsa noastra de timp si datorita transformarile bruste prin care trece tanarul in adolescenta se naste LIPSA DE COMUNICARE.

Copiii nostri nu mai stiu sa povesteasca sau sa ne impartaseasca bucuriile, nu mai stiu sa invete si nici sa spuna lectia dascalului pentru ca nu stiu sa comunice.

Seminarul „Vorbesc, ma exprim, comunic!”, care este inspirat din discutiile avute cu tineri si parinti in cadrul emisiunilor mele radio si TV, si destinat copiilor intre 9 si 14 ani, propune solutii la aceste probleme. In cele doua zile de seminar, copiii vor avea ocazia  sa comunice si sa se exprime eficient, lucru care va va ajuta si pe voi ca parinti in dicutiile cu ei.

Seminarul pune accent pe joc, pe dialog si pe interactiune, deci va fi cu siguranta pe placul copiilor, dar ce este cel mai important, le va oferi cursantilor, notiuni de comunicare pe care le vor putea exersa in cadrul vietii de zi cu zi.

Frecventa: 1 modul de 4 ore/ zi sambata si

1 modul de 4 ore / zi duminica

Numar de copii: intre 10 si 20

Varsta copiilor: intre 9 si 14 ani

 

 

 

 

 

Click pentru a comenta

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL MEU

Newsletterul meu contine informatii, promotii si reduceri de preturi pe care nu le vei gasi altundeva. Aboneaza-te pentru a beneficia de ele, completand adresa ta de email in caseta de mai jos!

Adresa ta de email e in siguranta la mine ;)

Articole recente

Preocuparile mele

Copyright © 2020 Simona Hupov