CE MAI FAC

Sanatos… pe bune!

Publicat

pe

Va arat mai intai produsul finit… apoi va spun povestea.

Cred ca v-ati convins ca imi place sa gatesc, acum… trec intr-o noua etapa. Vreau sa gatesc cu cat mai putine calorii, fara grasimi dar …buuuun!

Am incercat varianta “steamer-ului”. Gatitul la aburi, fara condimente… nu e de mine.  Am incercat mancarurile fierte…. groaznic, parca ai fi bolnav tot timpul, azi insa am descoperit ceva nou.

Ce?

Am primit  cadou de la parintii mei un “aparat de gatit cu convectie”. Mamma mia ce denumire are… e de fapt un aparat care gateste cu aer cald. Face mancarea buna, rumena, cu gust si mai ales… fara grasimi. Povestea e mai lunga…, mama a primit unul de la Mircea  care e super incantat de gatitul la “aparat”. Daca stau bine sa ma gandesc, cred ca si mama si Mircea ar trebui sa primeasca procent din vanzarile astora care distribuie produsul… la cata reclama le fac! 🙂

Poti face orice reteta, de la prajituri la fripturi, de la cartofi prajiti la conopida gratinata si… e pe bune! Excelent! Vi-l recomand! Al meu nu e de firma, dar face o mancare excelenta. Alaturi de aparatul de facut paine va trona in bucataria mea. ( P.S. Paine am invata sa fac tot de la Mircea, unchiul meu 😉 )

Hai sa vedeti ca nu va mint!

1 Comment

Copyright © 2020 Simona Hupov