CE MAI FAC

“Parinte adoptiv”… pentru 5 zile :)

Publicat

pe

De fiecare data cand merg in tabara ma simt ca o mama cu multi copii, ca o “closca”  cum ar spune unii mai carcotasi 🙂 . Am grija de toti, le raspund tuturor la intrebari, ii tratez in mod egal, ii consolez, ii sfatuiesc si facem impreuna lucruri minunate.

Anul acesta una dintre fetitele din tabara Camaraderie Kids, pe care o organizez, mi-a spus: ” Aici tu esti mama mea” . Am ramas impresionata de vorbele ei si m-am gandit… chiar asa… eu sunt “mama adoptiva” 🙂 pe parcursul taberei…

Este minunat sa vezi copiii fericiti si sa stii ca la fericirea lor ai contribuit si tu.

Nu am fost singura “mamica” am avut si ajutoare… Nu as fi reusit fara ajutorul lui Darius, sotul meu, impreuna cu care organizez aceste tabere si care ma sustine in tot ce fac, aratandu-le copiilor ce inseamna consensul in familie, fie ea si “adoptiva” pentru  5 zile sau fara ajutorul prietenilor mei, insotitori de grup: Cristina, Cici si Sorin.

Anul acesta, legatura intre cei mici si noi a fost facuta de fiica mea , care fiind mai apropiata de varsta lor, ne-a invatat cateva “smecherii” prin care sa fim pe plac celor mici… Multumesc!

O tabara minunata cu amintiri de neuitat!…. Urmeaza altele… Click aici 🙂

Click pentru a comenta

Copyright © 2020 Simona Hupov