CE MAI FAC

… merg la Targul “All 4 Kids”

Publicat

pe

Asociatia Pentru Educatie Complementara, de fapt… membrii si colaboratorii ei 🙂 , … eu, Linda Wendel, Mirela Bojin si Felicia Streian te invita la Targul All4Kids organizat la Iulius Mall Timisoara in perioada 9-12 septembrie.

Te asteptam cu seminarii gratuite pentru parintii, jocuri distractive de familie, jocuri pentru copii, premii nenumarate, tombola si… oferte speciale.

Cea mai importanta parte din acest targ este aceea ca poti petrece alaturi de copilul tau timp de calitate, momente frumoase si… poti schimba ceva in relatia dintre voi. Motto-ul sub care vom participa la expozitie este:

“INTERES PENTRU COPILUL MEU!”

Aaa, vrei sa stii ce seminarii oferim? OK! Iti spun:

joi, 9 septembrie, ora 18.00

1. “Bugetul familiei – provocare sau oportunitate?” seminar initiat de Asociatia pentru   Educatie Complementara si sustinut de Mirela Bojin –  economist, trainer

Cateva trucuri prin care, intr-o perioda dificila din punct de vedere  financiar, poti avea un buget echilibrat, implicand intreaga familie si responsabilizand copiii.

vineri, 10 septembrie, ora 18.00

2. “Timpul tau, cel mai pretios dar pentru copil” seminar initiat de Asociatia pentru   Educatie Complementara si sustinut de Linda Wendel –  trainer de dezvoltare personala

Catava trucuri prin care poti fi parte din viata copilului tau fara a  fi cicalitor, ci un foarte bun prieten. Cum poti transforma timpul tau in cea mai eficienta metoda de comunicare cu copilul.

sambata, 11 septembrie, ora 17.00

3. “Calculatorul in familie – prieten sau dusman” seminar initiat de Asociatia pentru   Educatie Complementara si sustinut de Simona Hupov –  trainer, realizator de emisiuni radio-TV pentru parinti si tineri

Cateva metode simple prin care orice parinte poate avea un copil deschis si comunicativ, care nu este influentat de calculator, fara a crea conflicte sau a initia pedepse legate de computer.

duminica, 12 septembrie, ora 18.00

4. “Copii informati- copii protejati” seminar initiat de Asociatia pentru   Educatie Complementara si sustinut de Felicia Streian – medic, asistent universitar

Un seminar care va arata importanta informatiei pentru copii si cat de simplu este sa o dai, tu ca si parinte, atunci cand e nevoie.

Click pentru a comenta

Copyright © 2020 Simona Hupov