PARENTING

Iubire, familie, liniste si…. viata fericita

Publicat

pe

Hello, dragilor!

Stiu ca sunteti obisnuiti cu articole despre copii, parinti sau profesori, totusi azi am sa scriu despre iubire, familie, liniste si … viata fericita.

E Sfantul Valentin! O sarbatoare importa(n)ta, un nou motiv de a cheltui bani in societatea noastra consumerista si de a face mascarada publica in legatura cu iubirea pe care i-o arati celui de langa tine… asa ar zice UNII!

Eu NU sunt de aceeasi parere!

Au trecut 7461 de zile de cand fac gesturi mici de iubire. Au trecut 7461 de zile in care primesc dovezi de dragoste. Un cuvant bun, o mangaiere, o cafea adusa la pat, un ceai cald dupa o zi friguroasa in gradina, o imbratisare…

Au trecut 21 de zile de Sfantul Valentin in care gesturile zilnice imbraca haina de sarbatoare. E momentul in care ceremonialul iubirii trece dincolo de gestul obisnuit.

Ziua de azi este o zi speciala, de ce sa nu profiti de ea? O cina romantica, o lenjerie sexi, o cutie mare cu ciocolatile preferate, o “fuga” in natura, orice altceva va face fericiti si va aduce impreuna…

Asta ar trebui sa fie masura iubirii, numarul de zile petrecute impreuna! Numarul de zile in care ati ras, ati fost tristi, v-ati bucurat, ati reusit, ati facut greseli pe care le-ati reparat impreuna si ati sarbatorit impreuna Sfantul Valentin!

Pentru dragoste trebuie sa faci ceva bun in fiecare zi. Dragostea nu este ceva ce ti se cuvine, este ceva ce primesti in schimb! Familia, linistea si momentele frumoase din fiecare zi, iti fac viata fericita.

Pentru asta e nevoie ca din cand in cand sa faceti ceva deosebit, iar Sfantul Valentin e o buna ocazie!

Love is in the air! Take it!

Click pentru a comenta

Copyright © 2020 Simona Hupov