CE MAI FAC

Despre 2012…

Publicat

pe

Anul se apropie de sfarsit si ca de obicei imi fac in minte o retrospectiva… Anul acesta vreau sa o impartasesc cu voi.

Ca in fiecare an de pana acum, sunt recunoscatoare pentru ca intreaga  mea familie este sanatoasa, lucru de care, de cele mai multe ori, uitam sa ne bucuram.
Sunt fericita ca am o familie minunata, iar pentru relatia noastra anul 2012 a fost unul excelent!

Anul 2012 a fost unul plin de evenimente profesionale pozitive, ceea ce ma face sa-l consider un an bun.

In martie am terminat de scris prima mea carte.

In mai am inceput seria de prelegeri Avantaj la start LIVE. Primele avand loc in Timisoara in mai si in Cehu Silvaniei, Judetul Salaj in noiembrie.

In 1 iunie am lansat cartea, iar feedback-ul pozitiv mi-a dat sentimentul ca am facut intr-adevar un lucru bun.

In perioada iunie-august am avut cinci tabere, unde am intalnit copii minunati si care ne-au umplut tuturor, copii si adulti,  izvorul de energie. Am vazut copii fericiti, copii bucurosi, copii care mi-au spus ca abia asteapta sa vina “la anu'” ca sa plecam din nou. Din nou m-a cuprins sentimentul ca sunt acolo unde trebuie si fac ceea ce imi “este scris” sa fac.

In septembrie am reluat cursurile de comunicare si leadership, precum si cursul Micul bucatar, cu un numar mai mare de copii. O evolutie excelenta, copiii care asteapta cu sufletul la gura sa vina ora de comunicare – toate imi aduc bucurie si multumire in suflet.

In noiembrie am lansat cursul “Life Trainig” pentru excelenta in comunicare, relationare si leadership. Prima grupa de copii imi aduce aminte la fiecare intalnire, faptul ca sunt fiinte minunate, care pot evolua exceptional daca le oferim ceea ce au nevoie si ii indrumam sa-si urmeze propriul drum. Bravo copii! Sunteti minunati!

In decembrie am lansat in Timis,  “Scoala parintilor” – un proiect initiat de FNAIP-IP si in care asociatia pe care o conduc s-a implicat 100% – realizand cu ajutorul membrilor si colaboratorilor toate dezbaterile cu parintii. Multumesc Ilieleni Matraguna de la FNAIP-IP Timis, pentru ca m-a sustinut  si am reusit sa lansam acest proiect pentru prima data in Timis 🙂 .
Asta nu inseamna ca in Timis nu se fac cursuri pentru parinti… In Timisoara sunt de ceva timp oameni implicati in astfel de proiecte . Nu pot sa nu ii mentionez pe Carina si Mircea Dragu de la Centrul DMC si pe Monica Turic, cu care am o colaborare excelenta. Multumesc!

Anul 2013 sunt sigura ca imi pregateste noi surprize… placute! Voi accepta provocarile si voi fi si in noul an alaturi de copii si parinti!


Multumesc, Andrei, pentru desen!

Va urez Sarbatori Fericite si Anul 2013 sa va gaseasca sanatosi, bucurosi si aproape de copiii vostri!

 

1 Comment

Copyright © 2020 Simona Hupov