CE MAI FAC

De ce mi-e bine!

Publicat

pe

E ora 16.00. Afara adie un vant placut. Ai mei dorm de amiaz’, iar eu am iesit afara sa inspir aerul de vara tomnatica.

foto: elkfish

M-am asezat pe sezlongul pe care l-am cumparat in urma cu multi ani la oferta, si ma uit la cer. Hero si Ares au venit langa mine si s-au asezat cate unul in fiecare parte a scaunului, luandu-si parca in serios atributiile de garda de corp canina. E liniste! Timpul parca sta in loc. Pe cer cativa nori circula razlet, atentionandu-ma ca … timpul NU sta in loc!

Ma uit la gradina casei noastre. O gradina care nu este decupata din reviste, o gradina care pe ici pe colo are loc si pentru cate o buruiana si fire de iarba uscata. O gradina care ne ofera bunatati, fara a cere in schimb prea multe.

Zaresc in fata casei masinuta mea, care acusi se apropie de 200.00 de mii de kilometri si mi-e tare draga. Ne leaga atatea amintiri de calatoriile in care ne-a insotit. Cred ca imi va fi greu sa o schimb. Dar… oare trebuie sa o schimb, atat timp cat ne este “fidela”? NU!

Imi aduc aminte de bucuria pe care am simtit-o azi la pranz cand fiica mea mi-a pus, mandra, pe masa, mancarea gatita cu drag de ea si sotul meu – o mancare excelenta, de altfel.

Ma bucur ca azi dimineata am baut, pe terasa casei mele, alaturi de sotul meu, cel mai bun ceai pe care l-am baut vreodata.

Ma bucur ca azi am putut sa povestesc cu mama la telefon despre retetele pe care le-am folosit aseara, cand impreuna cu fiica si sotul meu am facut cele mai bune conserve pentru iarna. Ma bucur ca l-am facut pe tata fericit, cu o carte, pe care am luat-o gratis de la un targ – carte pe care multi nu o mai vor in biblioteca , dar care pentru el inseamna enorm.

Imi pare bine ca m-a sunat soacra mea sa imi spuna ca e bine si ca va fi o toamna minunata.

Ma bucur ca acusi incepe scoala si ma voi intalni din nou cu copiii pe care ii iubesc si cu care pornim intr-o calatorie minunata plina de cursuri si distractii.

Sunt recunoscatoare pentru ca toti suntem sanatosi si putem sa ne bucuram de lucrurile mici care ne inconjoara.

Sunt cel mai bogat om din lume!Am lucruri care nu se pot cumpara cu toti banii din lume!

De asta mi-e bine!

 

Click pentru a comenta

Copyright © 2020 Simona Hupov