CE MAI FAC

Coaching… “In familie”

Publicat

pe

Nu trebuie sa mai repet nimic legat de faptul ca in fiecare familie comunicarea este elementul care o face sa functioneze.

Stim cu totii ca atunci cand ne exprimam opiniile, cand spunem ce ne doare, cand ne deschidem inima si suntem ascultati, lucrurile incep sa functioneze.

In cei opt ani de cand lucrez cu copiii si adolescentii am reusit sa gasesc metode de a-i face sa spuna ce gandesc. Aceste metode ti le voi dezvalui si tie.

In cei patru ani de cand sustin cursuri de comunicare pentru copii, seminarii pentru parintii si copii si prelegeri pentru parinti, am avut ocazia sa aflu o multime de probleme si mai ales o multime de solutii pentru familiile cu adolescenti.

In cei mai bine de 9 ani de cand lucrez in mass media, ca realizator de emisiuni pentru parinti si adolescenti, am avut ocazia sa intalnesc parinti, profesori, psihologi si adolescenti de la care am putut afla ce inseamna conflictele, care sunt principalele motive ale conflictelor in familie si mai ales am avut ocazia sa ma conving ca in majoritatea cazurilor, comunicarea deschisa este o solutie.

In cei 15 ani de cand sunt mama am putut invata ce inseamna sa fii un parinte inteligent care creste un copil echilibrat si increzator in fortele proprii.

Incepand de vara aceasta voi incepe o sesiune de coaching destinat familiilor cu copii adolescenti.

Cui ma voi adresa:

– parintilor sau copiilor si

– parintilor SI copiilor

Daca exista dorinta, putere, comunicare si implicare orice parinte poate avea o relatie buna cu fiul sau fiica sa.

Fiecare familie se confrunta cu o problema aparte, fiecare adolescent este unic si fiecare parinte este diferit totusi ceva ne leaga pe toti, dorinta de a ne intelege unii pe altii.

Ce vom face:

– vom discuta despre adolescenta

– vom analiza fiecare problema in parte

– vom gasi cai de comunicare

– vom asculta ambele parti implicate ( parintii si copiii)

–  vom invata din greselile noastre si din experienta altora

– vom analiza si vom gasi solutii

– vom comunica eficient

Coaching-ul se realizeaza individual sau in familie, pe baza unei programari prealabile.

Fiecare participant va primi GRATUIT, in format electronic, DVD-ul meu: ” Parinte inteligent sau dresor eficient? Pasi simpli pentru a avea un copil asa cum ti-l doresti”.

Durata unei sedinte este de 1 ora ( numarul de sedinte ramane la latidudinea clientului).

Pentru programare si detalii:

Simona Hupov – trainer specializat in comunicare

Tel: 0788.674.907

e-mail: simona@tualegi.net

2 Comentarii

Copyright © 2020 Simona Hupov