CE MAI FAC

2010 a trecut… urmeaza 2011!

Publicat

pe

Din punctul meu de vedere, anul 2010 a fost un an plin de lucruri bune.

Pe plan personal toate au functionat bine. Am avut parte de sanatate, de iubire si de implinire, alaturi de fiica mea si sotul meu si alaturi de cei dragi mie.

Pe plan profesional lucrurile au decurs asemanator. Am inceput lucrul cu copiii aflati in perioada adolescentei, dar si cu cei care pasesc pentru prima data pragul unei scoli.

Am observat cat de usor se pot modela, in bine, copii pe care ii credem rebeli, neastamparati, obraznici sau timizi. Mi-am dat seama cat de utile le sunt parintilor niste sfaturi date din suflet si cat de usor se poate transforma o relatie tensionata, intr-una lejera si calma.

Am avut ocazia vad parinti fericiti, copii multumiti si veseli.

Aceste lucruri mi-au dat de-a lungul anului care a trecut, satisfactii maxime si m-au indemnat sa continui sa merg pe acest drum. .. lucrul cu parintii si copiii intr-o  atmosfera  placuta si relaxata.

Anul 2011 mi se asterne in fata plin de promisiuni, iar eu, la randul meu fac, si imi fac cateva promisiuni.

Am in plan cateva tabere deosebite pentru cei copii si adolescenti, o carte pentru parinti, un DVD pentru tineri si nu numai, cursuri pentru parinti si copii si… startul unui proiect comun cu sotul meu, despre care nu va spun inca nimic, dar care sunt sigura ca va fi pe gustul vostru, parinti, adolescenti, tineri sau mai putin tineri.

1 Comment

Copyright © 2020 Simona Hupov